18-06-13

Op de wip

Op en neer, gaat mijn wip

goed en slecht in mijn hoofd.

pillen nemen, pillen verfoeien en weggooien

om dan na een paar dagen te herbeginnen, 

omdat de wip weer beneden staat en niet omhoog raakt

leeg en krachtloos en voor me uit starend.

En weer duwen, en even op

en weer neer, krachtloos voor me uitstarend

mezelf dwingen van het ene vrolijke ding naar het volgende vrolijk 

ding, om me toch maar vrolijk te voelen.

blijven duwen op de wip, mijn doemgedachten naar beneden te krijgen

die zit te zegevieren en te grijnzen bovenop de wip!


20:40 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: depressief, antidepressiva, wip |  Facebook

Commentaren

christaatje, als dat antidepressiva zijn, moet je die consequent nemen hé, dat weet jij ook wel. Dat is niet erg, als je er beter mee bent, waarom niet? Ik neem al een vijftal jaar antidepressiva. ze zijn voornamelijk om de verbindingen in mijn hersenen beter tot stand te brengen; momenteel voel ik daar weinig van , maar de psy zegt dat ik het wel zou merken als ik ze niet meer neem. Ik heb het eens geprobeerd en de pijn was nog veel erger dan anders. Hou je goed!

Gepost door: sofie | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Ja Sofie AD 's, maar ik voelde me er niet goed bij, ik ben nu herbegonnen met ze te nemen. Mijn deanxit neem ik al zes jaar, ik ben er ook twee maanden mee gestopt, maar dat ging totaal niet. Veel te hooggevoelig en heel erge zenuwpijnen.

Gepost door: christa | 18-06-13

Reageren op dit commentaar

Soms moet je stoppen met jezelf te dwingen, zeker als het te veel energie gaat kosten. Denk aan jezelf en las genoeg rust in... ook al lijkt dat te veel, zeker voor iemand die zo graag met vanalles bezig is zoals jij. Laat je kop niet hangen, de slechte dagen zijn er om de goede extra in de verf te zetten!

Gepost door: LJ | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

Een beetje wel en dan weer een beetje niet medicijnen slikken, werkt niet. Er moet een spiegel opgebouwd worden in je bloed en dat bereik je alleen maar door dag na dag en week na week de pillen in te nemen. Waarom zorg je niet eerst dat je je goed voelt. Voor een maand of drie. En als je drie stabiele maanden hebt gehad, kun je voorzichtig gaan afbouwen. Dát werkt wel! Niet te streng zijn voor jezelf. Anti-depressiva eten is geen schande. Het is geen kwestie van je schouders eronder zetten. Je hersenen missen gewoon een stofje.
Je bent een doorzetter dus je redt het! Hou je taai en liefs,
Kakel

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 19-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.