23-06-13

weekend

Het plan was om gisteren naar de batjes in Roeselare te gaan. Vooral mijn mannetje is gek op solden en batjes. Met mijn warhoofd had ik per ongeluk een slaappil genomen in de plaats van mijn ochtendmedicatie , maar wat meer koppen koffie hebben me er bovenop geholpen en ik had er niet echt last van. Vroeg gegeten om een parkeerplaats te vinden die voor mij haalbaar was en om de grootste drukte te vermijden. Want ik word niet graag geduwd en gedrumd, want het zat mijn heupjes niet mee! Het was goed kermis in dat onderlijf van mij, maar soit, een pijnstiller voor vertrek, en mijn wandelstok en o ja mijn regenjas en dat op de dag dat de zomer al begonnen is!

Overal was het al koppelverkoop en in de C&A een rode broek gekocht, met een t shirt en een truitje. Want mijn broeken die ik heb spannen als hell op die pijnlijke heupen.

Dan maar toegeven dat ik niet meer pas in de maat 44, damn, da's een tegenvaller. Maar met die medicatietoestanden van up en down, moet ik eventjes mijn ogen sluiten voor het maatje meer van die broek. En eerst eens zorgen dat ik mentaal wat stabiel word en daarvoor dus braaf mijn pilletjes terug neem.

Eigenlijk was ik op zoek naar een juwelier in Roeselare waar ze de begeerde armband verkochten die mijn mannetje de week ervoor in Ieper had gezien. En de verkoopster had verteld dat ze ook een winkel hadden in Roeselare. Maar die hebben we helaas niet gevonden.

Tussenin een frisse pint gaan pakken, maar ik vond het te koud om op een terrasje te zitten om mijn beentjes een beetje te laten rusten.

En bij het verder zoeken naar de juwelier zijn we uiteindelijk tussen de lederen jassen aanbeland en zijn we met een lederen jas voor mijn mannetje thuis gekomen. hele mooie kwaliteit , uit een speciaalzaak, maar een echt koopje, voor een lederen jas uiteraard. We hielden de batjes voor bekenen , zijn nog iets gaan drinken aan ons stamcafeetje aan het station, waar je ook heel lekker kan eten. Dan teruggestrompeld tot aan de wagen en de rest van de avond lekker thuis doorgebracht. En vandaag "lazy sunday, niet omdat ik dat leuk vind, maar gewoon uit noodzaak, want die benen van mij zijn in staking en terroriseren me , zodat ik al moeite heb om in huis rond te lopen. Maar die batjes in Roeselare, dat hebben we toch weer eens meegemaakt !


Commentaren

Hier naar de markt geweest zaterdag in de panne met wandelstok en sommige mensen zouden die vanonder u schoppen , en idd dat gedrum kan ik ook noet verdragen kreeg dan nog paraplu in de haren ook ;-)

Gepost door: Joke | 23-06-13

Reageren op dit commentaar

Gelukkig ben je nog buiten ge kunnen maar tegen die pijn is er niet veel te doen spijtig. Maar moet je uw mooie stok laten zijn werk doen. Ziet er wel goed uit het is niet kou, maar die buien af en toe zijn nu de spelbreker misschien zijn er ook wel paraplu's in die mooie kleurtjes vinden maar ja het moet kunnen niemand loopt voor zijn plezier in de regen Ik wens je nog veel goede moed. Het goede weer komt nog wel

Gepost door: sylvia | 23-06-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben zondag een straat ver geraakt ... Op een terras en ondanks meerdere keren een poging om verder te gaan gedwongen geweest weer te gaan zitten ! :-) Had er genoeg binnen , man ,man , man ,

Gepost door: ollie | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Dat moet populair zijn de "batjes",.........nog nooit van gehoord :-) :-),....jammer dat je weer effe een lichamelijke dip hebt,...en die maat is niet belangrijk,......een lichaam is meer dan een maat!!!

Gepost door: misssexandthecity | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Euhm wat zijn batjes? Braderie? Koopjes?
Je hebt toch weer een fijne dag gehad, spijtig van de prijs die je ervoor betaalt, en of die rode broek nu een 44 of een 46 is je zal er geweldig mee staan!!!

Gepost door: LJ | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

ook bij ons waren er batjes, maar die lieten we aan ons voorbij gaan
Wel gegeten in het park, etentje dat georganiseerd werd door Unizo. Af en toe kregen we een bui over ons, maar gelukkig zaten we overdekt... ;-)

Gepost door: Billy | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Heb jij daar ook zo'n last van, van die heupen!
Bij mij is het de rechtste heup en zolang ik in beweging ben gaat het nog maar als ik uit rustfase terug moet opstaan en stappen dan doet dat verschrikkelijk pijn tot ik weer wat in beweging ben , dan gaat de pijn voor het merendeel weg!
De laatste keer in Pellenberg heb ik het niet gezegd dat ik zoveel pijn heb aan mijn heup pfffff ze doen er toch niks aan en ik denk dan: weer iets dat ik moet zeggen waar ik pijn heb en weer iets anders waar het zeer doet en ik haat het om weer eens te moeten zeggen dat er iets scheelt hier en daar en daar ook!!!! pfffffff
Christa je moet heel goed opletten wat je inneemt want we zijn soms heel verstrooid en ik doe mijn medicatie in potjes met dagen en uren op zodat ik weet wat ik heb genomen en wat ik nog moet nemen! Een fijne dag verder Christa!
Lieve groetjes Annemarieke, x Skynet had zijn kuren weer en had mijn blog nemeer, grrr

Gepost door: annemarieke | 25-06-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.