02-07-13

De laatste tijd

De laatste tijd, zit ik met een ongelooflijke blogdip! precies of ik ben leegverteld en mijn hoofd is te veel in de war om diep te gaan graven naar de leuke dingen in t verleden. o ja, ik zou nog heel veel kunnen vertellen, maar mijn herinneringshokje in mijn hersenen is gesloten momenteel.

En ik wil hier ook niet elke dag komen zeuren over hoe onnuttig ik me daar voel in de rinkel! Het me nog meer depri maakt dan ervoor. Maar ik heb me voor bepaalde dingen opgegeven en ik ben iemand die altijd woord houdt, dus ga ik nu ook niet afhaken.

Na dat ik verleden week s ochtends per ongeluk mijn avondmedicatie had genomen, slaapmedicatie  onder ander heb ik besloten om een doos te kopen zodat ik me niet kan vergissen! En toch ben ik er in geslaagd om gisteren mijn mediatie nog eens te vergeten hoewel ze naast mijn koffiekop staat. 

En dan die pijnlijke heup en bekken. Ik ben thuis gekomen van de rinkel en heb prompt de telefoon genomen om een afsrpaak te maken voor die botscan. Ik kan zo niet verder. Ik loop heel de dag met die zeurdirige pijn en ook dat werkt op mijn gemoed. Ik zie wel of ik nog één of andere wonderbaarlijke genezing kan versieren vooraleer we naar Canada vertrekken.

Want ja naar Canada gaan, dat kan ik! Omdat dat gewoon moet! Al moest ik tien pijnstillers nemen gedurende de vlucht of mijn eigen compleet groggy maken met medicatie.Al moest ik op mijn knieën moet kruipen of moeten ze me in een rolstoel het vliegtuig opzetten, niemand houdt me tegen! En al zeker geen negatieve reacties van mensen die verwonderd kijken en zeggen " amai en gaat dat dan om zo ver te reizen" Tuurlijk gaat dat , als je een moeder bent en je één keer per jaar je zoon wil zien. Dan ga je gewoon over bergen! Dan overschrijdt je al je grenzen en als je terug thuis bent zak je als een pudding in elkaar en slaap ik twee weken aan een stuk.

Ik ben ondertussen mijn valiezen beginnen vullen met allerhande cadeautjes die ik mee wil nemen. En ik moet me echt inhouden om al mijn onderbroeken en de rest van mijn kleren er niet bij te proppen, maar dan hou ik niet echt veel meer over om nu te dragen. Aftellen dus! 

Commentaren

oooh terug naar Canada, dat wist ik niet, ik hoop dat die heupen beetje braaf zullen zijn, en anders dan is het in een rolstoel hé, is geen schande toch
alvast goeie reis en geniet van het weerzien!

Gepost door: fotorantje | 02-07-13

Reageren op dit commentaar

Blogdip zwijg me ervan , even laten rusten en komt weer terug !

Gepost door: ollie | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

Dat gaat keigoed gaan dat naar en in en van Canada, die heup moest zich eens durven laten horen euhm voelen! Moesten mijn kaarsen niet al ingepakt zijn ik zou de dikste voor u branden. Dat gaat een fantastische reis worden!

Gepost door: LJ | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

het is toch normaal dat je bergen verzet om toch maar bij je kinderen te kunnen zijn, Christa?
En laat die zeuren maar zagen als ze commentaar hebben...

Groetjes!

Gepost door: Billy | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

Leg gewoon je pen een tijdje neer. Wie weet hoeveel inspiratie je dat oplevert. En het is geen plicht, hoor. BOvendien ben je je eigen hoofdredacteur!
Sterkte met de pijn. Wat kan een mens soms tobben.
Als je gezond bent heb je wel 1000 wensen,
als je ziek bent heb je er maar 1. En zo is 't!
Sterkte en liefs
Kakel

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 03-07-13

Reageren op dit commentaar

Hey meid, ik ben terug in blogland omdat ik ook het gevoel had veel te moeten vertellen en ik betrapte mezelf erop dat ik in mijn hoofd constant vanalles wil zeggen, maar dat ik er de tijd niet voor heb om het neer te pennen en toen ik daarnet wel begon, was het voornamelijk klagen dat ik deed over mijn relatie die weer eens niet verloopt zoals ik gedroomd had!
Je hoeft jezelf niets te verwijten, je leeft hele dagen met jouw pijn, frustraties en zoveel meer, maar je bent er en je laat je niet verslaan, dat zie ik ook genoeg op Facebook.
Meid je bent een prachtvrouw en ik wou dat ik de helft van jouw doorzettingsvermogen had!
ik hoop je vlug nog eens te ontmoeten.

Gepost door: Muisje | 04-07-13

Reageren op dit commentaar

Dag Christa,

groot gelijk dat ge gaat naar Canada!
Wie houd u tegen? Niemand en ik zou ook medicatie pakken zoveel als nodig om daar te geraken!! zeker weten!!!

Nog een zonnige dag verder
>Geniet van de zon want het doet goed op onze spieren!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 06-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.