06-07-13

eerste weekend van juli

Het eerste weekend van juli is een weekend van solden jagen, terrasjes doen op tijd en stond om mijn beentjes de nodige rust te geven. En we zijn verdomd goeie soldenjagers , al zeg ik het goed! Ik heb twee broeken gescoord, een mooie jeans en een grijze broek. En o wee, ik zou van zijn levens nooit de prijs geven die erop hing, 229 €, Oh my god, daar doe ik liever een citytripke mee voor dat geld. Maar Chrissebietje heeft ze aan de haak geslagen voor 25 euro. Ze zitten heel goed, geen al te lage modellen , maar ze komen ook niet tot aan mijn oksels! Net goed voor mijn leeftijd en mijn postuur dus!

De optredens op de Europafeesten gisteren lieten we voorbij gaan, want wij zijn totaal geen liefhebbers van Will Tura al is het dan een gerespecteerd zanger, meer dan respecteren doe ik hem ook niet!

Vandaag in Roeselare geshopt. Niets op de kop getikt voor mezelf, wel wat cadeautjes gekocht om mee te nemen naar Canada! Ik denk dat ik er nu mee mag stoppen, wil ik nog kleren voor ons zelve mee nemen!

En in de vooravond een tukje gedaan om mijn batterijtjes op te laden, want vanavond trekken we terug naar Tielt voor de Europafeesten en gaan er kijken naar Vive la Fète en naar Steve Harley en Cockney Rebble. Dat wordt wat over en weer lopen tussen de acts door. Daar moeten mijn beentjes maar weer even tegen kunnen, maar ik heb mijn kleedje vervangen door een jeans en platte sandalen. Dat moet lukken.

Morgen vertrekke we vroeg naar Oostende waar we nog snel even de winkelstraten gaan afschuimen en dan de zoon van Wim ophalen die terugkeert uit Turkije. En dan houden we maandag terug een rustdag! Leuk toch!

 

Commentaren

Leuk? Superleuk :-) Je hebt mooie koopjes gedaan, dat zijn pas solden 25 euro voor een broek van meer dan 200 euro. Geen solden voor mij (heb ik beloofd aan mezelf), er hangt genoeg in mijn kast om de zomer door te komen. En kopen om te kopen, dat doe ik al lang niet meer ;-)

Gepost door: bea | 07-07-13

Reageren op dit commentaar

Jullie zijn lekker bezig! En dan nog zulk fantastisch weer erbij. het werd ook wel tijd, he? Niet alleen het weer maar ook voor jou zelf!

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 07-07-13

Reageren op dit commentaar

jij hebt er verstand van!

Gepost door: fotorantje | 07-07-13

Reageren op dit commentaar

Wauw dat zijn pas kortingen! En ik maar trots zijn op mijn 50% haha :-)
Hopelijk heb je ook van de rest van je weekend kunnen genieten!

Gepost door: LJ | 08-07-13

Reageren op dit commentaar

wij zijn vandaag gaan shoppen in Roeselare, en mijn vrouw heeft er 2 kleedjes gekocht in Comme ça. En dan natuurlijk nog een terrasje gedaan ook... ;-)

Gepost door: Billy | 08-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik neem jou volgende keer meer, wanneer ik ga solden jagen, jij bent hier echt goed in!! Leuk dat je het zo fijn hebt Bie!! Geniet ervan,.......

Gepost door: Misssexandthecityandme | 08-07-13

Reageren op dit commentaar

dat is nogal een koopje wat je gedaan hebt, amai zeg.
en nu genieten van mooie weer, zal wel goed geweest zijn daar dat dagje in Oostende

Gepost door: merel | 09-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.