10-07-13

And the results are.....

Dat ik weer naar de kine mag! Bah! Ik moet een reconditioneringsprogramma volgen, om mijn spieren te versterken.

Er staan nog een resem behandelingen op mijn papier. Ik heb besloten om uit te kijken naar een hometrainer. Omdat ik het niet zie zitten om naar de kinesist te rijden om een beetje op een hometrainer te zitten. Ik kan dat even goed thuis doen. Dus wie ergens een hometrainer heeft staan op zijn zolder, Fibromindy zoekt er ene. Of misschien huur ik er wel eentje.

Het resultaat van de botscan ziet er volgens de dokter redelijk uit, hier en daar ontstekeningen te zien, maar vooral mijn spieren zijn verzwakt en overbelast. Het is nu zoeken naar een goed evenwicht tussen rusten en bewegen. 

Tiens ik dacht echt dat ik dat onder de knie had! 

Terwijl ik hier zit krijg ik ineens een lumineus idee, een kortstondig moment van een kleine opflakkering van verstand in mijn hersenen!

Ik realiseer me dat ik kan fitnessen in de rinkel! Daar moet ik dus al niet voor naar de kine! Jippie lekker gratis fitnessen. En dan ga ik alleen naar de kine voor de behandelingen die ik zelf niet kan doen! waow, wat ben ik goed zeg, dat ik daar helemaal alleen ben opgekomen! Alleen is de rinkel nu twee weken gesloten. Misschien ook eens tijd dat ik buiten revalideren ook eens aan een dieet begin, hoewel ik vrees dat ik alles niet ineens kan doen, of toch???

Liefs!

 

 

Commentaren

ik denk dat je bij de cm een hometrainer kan huren
het resultaat van het onderzoek valt best nog mee

Gepost door: fotorantje | 10-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik zou toch onder begleiding je spieren versterken Bie,......anders ga je nog meer blessures oplopen vrees ik,.........verzorg je!! En je kan via mij een "oude" hometrainer krijgen :-)

Gepost door: misssexandthecity | 11-07-13

Reageren op dit commentaar

ja moet eens in de kringloop binnen springen, christa, daar staan altijd hometrainers aan lage prijs, 50 euro of zo denk ik; huren bij de thuiszorgwinkel loopt snel op. Je moet natuurlijk een beetje uitkijken, er eens op fietsen en eventueel het merk en type voorleggen aan je kinesist. In de kringloop kan je altijd een optie van een paar dagen nemen; als je het toch niet wil kopen, laat je de optie gewoon verlopen. mijn ervaring? ik ga daar niet op zitten al staat hij in mijn keuken.... Succes!

Gepost door: sofie | 11-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik zou voor te beginnen zeker onder begeleiding trainen. Of toch zorgen dat iemand met je een paar trainingen doet en je een schema op maat geeft :-). Anders ga je enerzijds niet goed weten wat te doen en ga je oefeningen mss te vaak doen, of verkeer uitvoeren, en dan ben je nog verder van huis :-)

Gepost door: justm3 | 11-07-13

Reageren op dit commentaar

gratis is altijd beter hé, Christa... ;-)
Maar je neemt inderdaad beter niet teveel hooi op de vork

Gepost door: Billy | 12-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.