12-07-13

Grootse plannen!

Ik ben er zo eentje van ups en down hé! De middelmaat sla ik meestal over en ik weet het, het is verkeerd! 

Zo zie ik het heel groots met mijn reconditioneringsplannen. Ik wil een hometrainer in huis halen, om tijdens de dag, af en toe eens op dat ding te springen . Ik ga terug naar de kiné om me te laten behandelen en ik wil met de kiné bespreken welk schema ik het best volg om een soort revalidatieplan te volgen. Ik had het er al over dat mijn spieren terug sterker moeten worden, ik mag ze onder geen beding laten afsterven. Maar ik moet natuurlijk heel erg waken over mijn grenzen. Ik mag er niet over gaan en dat is het moeilijkste aan heel de zaak.

Vandaag ben ik al heel aktief geweest, waardoor ik me hier nu die momenten permitteer om even een blogske uit mijn hersenen te persen. 

Alleen het geplande dweilwerk lukt niet! Ik had het graag netjes gehad tegen dat mijn ventje thuiskwam en de kinderen. Ik zal zien of ik ook nog iets uit die vermoeide en pijnlijke heupen krijg!

Morgen gaan we met mijn moeder op weekend! Ik trakteer haar uit dank om wat ze voor mij en mijn broers gedaan heeft. En ondertussen gaan wij lekker meegenieten van een lekker etentje en een nachtje uitslapen op hotel.

De kids blijven alleen thuis, die kunnen zich aan die leeftijd al beredderen en er is eten voor hen voorzien, dus....

En volgende week trek ik dan naar de kinesist om mijn grootse plannen te bespreken! 

En wie weet, o wie weet, hoe wel ik er niet op reken, verlies ik hier en daar wel een brokje vet, dat zou heel erg fijn zijn! Maar ik vrees dat ik dan van s morgens tot s avonds op dien home trainer zou moeten zitten!

Prettig weekend !


Commentaren

En zo kruip jij altijd uit je dal, er kunnen veel mensen nog van jou leren sweetie,.....maar ga nu ook weer niet in overdrive op je hometrainer, trainen hé,.......langzaam maar goed is beter!! Succes met je trainingen!!

Gepost door: misssexandthecity | 12-07-13

Reageren op dit commentaar

geniet van je weekend!

Gepost door: joten | 14-07-13

Reageren op dit commentaar

Ben blij te lezen over jouw UP Christa! Wou dat ik je kon helpen met een hometrainer maar ik heb geeneens een zolder ;-) Langzaam opbouwen inderdaad, niet te veel ineens, en bewegen is gezond, als je het regelmatig doet zal je misschien toch een beetje gewicht verliezen! Een extra motivatie!

Gepost door: LJ | 15-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben blij om te lezen dat je je beter voelt, en een goed plan om samen met de kiné te bekijken wat allemaal gezond en mogelijk is voor jou!

Gepost door: justm3 | 16-07-13

Reageren op dit commentaar

Hopelijk viel het weekend goed mee, genieten van wat je kan.

Gepost door: bea | 16-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.