21-07-13

once upon a saturday.....

Er was eens een zaterdag, zo eentje uit de duizend. Gewoon s morgens vertrekken, ver weg over de West-vlaamse wegen, helemaal tot twee provincies verder, met als doel, op heerlijke solden te jagen. 

Buiten was het stikheet, maar binnen heerlijk koel en rustig omdat de meeste mensenkinderen al vertrokken zijn naar verre landen om er uit te rusten na een jaar van hard labeur.

Wa waanden ons door de dolhoven van winkels verstopt tussen de bouwwerven en we vonden hier en daar nog iets wat we konden gebruiken.

Over de middag aten we een prinsheerlijk gegrild foccaciobroodje met een prinsesheerlijk slaatje. 

Maar mijn beentjes werden moe, hoewel Poppie flink zijn best had gedaan om het allemaal iets gemakkelijker te maken!

Maar het leukste moest nog komen, ik had met Miss Carrie ook een bewoonster van het verre  sprookjesland afgesproken dat we langs zouden gaan. En wat werden we hartelijk ontvangen. De prinses, de prinses en de oude koningin ( ikke dus) tetterden honderduit en ik wou eigenlijk nog uren blijven, zoveel had ik te vertellen! Maar de grote klok tikte voort en we beseften dat we nog helemaal terug moesten, tot het lage land der België. We gebruikten ons koninklijke verstand en vertrokken. En toen we in ons dorpje aankwamen, werden we gelonkt door de geur van heerlijke frietjes . Ondanks ons beider overgewicht besloten we op de heerlijke geur af te gaan en ons eens goed te bezondigen, met de belofte om het vandaag sober te houden, wat ons tot nu toe gelukt is.

Miss Carrie bedankt voor de koninklijke ontvangst, we zien u graag!

15:56 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) | Tags: miss carrie, wijnegem shoppingcenter, solden, shoppen |  Facebook

Commentaren

Miss Carrie vond het ook geweldig dat jullie langskwamen ten huize sex and the city,....en witte martini is altijd een topper :-) :-),....trouwens dat aperitiefhapje dat jullie bijhadden, schot in de roos!!! SUPERLEKKER en de mooie houten potten staan te blinken,.....DANK U Bie,.....wij zien jou ook heel graag!!

Gepost door: misssexandthecity | 22-07-13

Reageren op dit commentaar

Als je de oil en vinegar binnenloopt kan je al die lekkere dipjes proeven! Maar deze is nog altijd mijn lieveling.

Gepost door: christa | 22-07-13

Reageren op dit commentaar

Een dag uit duizend!

Gepost door: LJ | 22-07-13

Reageren op dit commentaar

damn, dit maakt me stikjaloers...

:-D

Gepost door: Billy | 23-07-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.