25-07-13

Fibromindy doet zottekes!

Niets werkt ontspannender dan een optreden van Sioen!  Da's mijn beste therapy! En hoewel we maandag naar Parkies geweest zijn in Waregem , zijn we gisteren( woensdag ) terug geweest in Deinze. Laat zeggen dat we daar ergens tussenin wonen en de twee locaties zich maar op een goed kwartier van huis bevinden. 

Maandag was super, Sioen bouwt langzaam op van trage songs tot een hoogtepunt waar hij met volle overgave het podium rondspringt. Ik hou van zijn uitstraling, zijn liedjes uiteraard, zijn smoelekeswerk enfin ik ben duidelijk fan!

En het moet gezegd worden, life is het alemaal stukken beter dan de cd's. Het geeft me ook een geweldig vakantiegevoel, in het gras zitten, ( liggen) en dan kan een cocktailke uit een plastiek bekertje wel voor mij.

En gisteren was het raar, er was veel afleiding,spelende kindertjes op het grasplein, endan de dansende Schot die uit het niets kwam opduiken! Blaw zwart geruite schotse rok, lange zwarte kousen, bleke kousen en kapotte bottinen. Zijn lange haar in een staart en een gezicht waarvan je je afvroeg wat er nu precies aan scheelde. Neen, knap en normaal begaafd was hij niet volgens mij, maar het moet gezegd worden, hij had een mooi afgetraind lijf en hij heeft niet afgegeven, hij heeft de hele avond gedanst met Schotse sprongetjes, hoewel hij noot van het repertoire kende zong hij klakkeloos mee.Maar ik wou dat aandurfde om helemaal op mijn eentje te dansen met een park vol starende mensjes. Wat een gevoel van geweldige vrijheid moet dat geven.

Ik ben een stille fan die van handjeklap doet en af en toe eens Joehoe roep na alweer een goed nummerke, maar verder ben ik al bang dat de mensen me gaan bekijken. En dan is er uiteraard nog de bepeking, maar soit.

Dan waren er nog de Marietten, enfin zo noem ik ze. Een bende vrouwen, allemaal hetzelfde kleedjes aan , charlestonstijl die zomaar uit het niets opdoken en vlak voor het podium hun stappendansje gingen doen. Het was leuk voor even, maar het hield de mensen wel tegen om zelf te dansen en tegen het podium te gaan staan. Alleen op het laatste , voor de bisnummers, werd iedereen gevraagd om tot het podium te gaan en dan ging de boel wel in de fik staan, heerlijk.

Ik moet bekennen, ik ben nog nooit zo rap recht geweest uit dat gras! Daar kan ik alleen uit concluderen dat een muzikaal optreden en dan liefst van goeie muziek waar ik van hou, de beste therapy voor me is. We moeten dat meer gaan doen, en het komt nog helemaal goed met mij! Zalig!

08:45 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (5) | Tags: sioen, optreden, parkies, adrenaline, schotse rok, therapy |  Facebook

Commentaren

Hahahahahahaha en waarom zou je niet staan dansen, ik zou dat wel doen,.....van het begin tot het einde :-) :-),.....ik ga die muziek eens opzoeken waar jij zo gek van bent :-),....sta ik hier subiet mss in mijn bureau te dansen :-) :-)

Gepost door: misssexandthecity | 25-07-13

Reageren op dit commentaar

Life is het zoveel beter dan de youtube clipjes. Samen met u zou ik misschien toch durven dansen, eens hij op volle dreef is, want in het begin is het altijd heel braafjes, maar het stijgt naar een apotheose waar hij stevig uit zijn dak gaat, misschien is het helemaal je stijl niet hoor.

Gepost door: christa | 25-07-13

Reageren op dit commentaar

Dansen is de beste remedie om jong te blijven

Gepost door: Sylvia | 25-07-13

Reageren op dit commentaar

haha de dansende schot was er dus ook weer, ja die zie je overal opduiken, ook op de kerstmarkt bij ijzig koud weer in z'n bloot bovenlijf
en die gaat naar alle mogelijke evenementen

zoals ik al privé zei, Sioen was nu de enige voor wie ik naar parkies had willen gaan dit jaar in deinze maar ja, na een uitstap van een paar dagen zit zoiets er niet meer in hé, en leuke dingen vallen nogal dikwijls samen

Gepost door: fotorantje | 25-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik was vroeger ook zo'n Sioenfan! Wat een kerel he! Kan geloven dat je daar zo'n supergevoel van krijgt.

Gepost door: LJ | 02-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.