31-07-13

Bellewaerde

Sinds verleden jaar hebben Miss Carrie en ik een traditie om es weg te gaan samen met de mannen en Miss Carries zoon en bonuszoon. 

We besloten naar Bellewaerde te gaan en ik zou de picnick verzorgen. Onze Tita vroeg waar en wanneer ze moest zijn voor de picnick en we hebben haar meteen uitgenodigd. En t was een gezellige boel. Het kind kwam weer boven in mij en ik moest zonodig in de gietende regen op de keverbaan zitten , samen met Carries bonuszoontje, die ik gemakshalve Idris zal noemen. Nu kan ik me niet bedwingen bij waanzinnige bochten , hoogtes en laagtes en eerlijk, je moet het gehoord hebben om te geloven. Maar ik zou er echt voor dienen om als heks voor het geluid van de heksenstoet te zorgen. 

Ook was het lachen , gieren, brullen op de nieuwe attractie Huracan. De adrenaline deed zijn werk en zorgde dat ik de dag makkelijk overleefde. Het klauteren om in en uit een attractie te geraken, was niet altijd evident, maar er waren helpende handen om die klus even te klaren! Het was duidelijk, niet alleen de kinderen amuseerden zich, maar wij waarschijnlijk nog meer.

Toen de hongerige magen knaagden, haalden de mannen ( leve de mannen ), de picnic en we zochten een overdekt terras, waar we konden eten zonder gietende regen in ons bordjes te krijgen. Ik had wat aperitiefhapjes meegebracht, en twee flessen bubbels ( waarvan we er maar eentje hebben soldaat gemaakt ) , glaasjes, pastasalade, broodjes, koffiekoeken die ik gewoon s morgens had afgebakken, lekker makkellijk dus. 

Ik genoot van iedereen rond me te zien smullen , misschien ben ik dan toch een beetje een moederkloek! 

We vonden ook de dieren heel leuk, de kleine aapjes, de olifanten, giraffen en de leeuwen en tijgers.

Maar toch wil ik nog altijd supergraag eens echt een safari gaan doen, maar dat is voor later, hoeveel later, wel daar heb ik gee idee van si!

Wat was ik uitgelaten  daar in Bellewaerde en ik kon ook lekker mezelf zijn in de aanwezigheid van mijn toffe metgezellen. 

Ik was ontspannen en uitgelaten, en dat kunnen ze ons ook weer niet meer afpakken.

Af en toe werd er een terraske gedaan voor een kopje koffie, ( thanks to Miss Carrie) en we dronken nog een afsluitertje  .

Iedereen was doornat, maar dat kon de pret niet drukken. Ik voelde me zo gelukkig, vrij en ontspannen. Ik was even vergeten , hoe leuk een pretpark wel kan zijn, maar dan wel in goed gezelschap. Thanks guys! Allemaal een dikke knuffel!

x

 

18:12 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) | Tags: bellewaerde, miss carrie, tita, goed gezelschap |  Facebook

Commentaren

Het was zalig! En als ik ooit een heksenstoet moet organiseren, huur ik je in! Je zou er geld mee verdienen, zeg! ;-) En de picknick was nog indrukwekkender dan je doet uitschijnen! Het heeft me deugd gedaan dat dagje Bellewaerde. Ik geniet nog na! Hopelijk niet te veel last vandaag?

Gepost door: Tita | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

Bie, daar moet je niet over twijfelen, jij bent een geboren moeder!! Het was geweldig!! Voor groot en klein,......en ik kon onze kids horen snurken tot in onze kamer,...dus die waren doodmoe :-) :-),.....

Gepost door: Misssexandthecityandme | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

k had een vlieg willen zijn Christa :-)
super dat je zo genoten hebt

Gepost door: fotorantje | 31-07-13

Reageren op dit commentaar

Ik wil zelf ook supergraag nog eens naar een pretpark! Leuk dat jullie zoveel plezier hebben gehad!

Spijtig dat ik niet wist dat jullie naar bellewaerde gingen, ik kan voor een hele hoop pretparken (oa bellewaerde) op 't werk tickets kopen met korting. Ook voor bv de beekse bergen, dus als je eens een minisafari wilt doen en je wil naar daar gaan, laat dan even iets weten, dan kan ik wel voor goedkopere tickets zorgen! :-)

Gepost door: justm3 | 01-08-13

Reageren op dit commentaar

Ons Christa heeft aan ALLES gedacht. Ook aan tickets met korting. ;-)

Gepost door: Tita | 02-08-13

klinkt fantastisch!

Gepost door: Billy | 03-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.