04-08-13

Musical "Cats"

Ik had heel goedkoop kaarten op de kop kunnen tikken voor Cats, nog geen derde van de prijs betaald. Want eerlijk, ik hou van musicals, maar 120 euro betalen met zijn twee, vind ik erover en ik heb andere prioriteiten waaraan ik dat geld wil besteden.

We zaten op de negende rij, doch een klein beetje zijwaarts en zaten met een dode hoek, maar later bleek dat we eigenlijk niets misten van de show. Op een kat meer of minder kwam het niet aan, want het podium stond er vol van. En de solo of duo-acts gebeurden altijd op het midden van het podium zodat iedereen het wel zag.

We hadden ook beenruimte genoeg wat voor mij een grote troef is , als ik zolang moet stilzitten.

Het was de eerste keer dat mijn mannetje meeging naar een musical en eerlijk , ik zag hem even knikkebollen in het eerste gedeelte van de show. Ik vond persoonlijk zelf dat het eerste deel een beetje langdradig was en hoopte van uit het diepste van mijn ziel dat het tweede deel beter zou zijn met meer afwisseling . En mijn hoop werd vervuld, het tweede deel was "schitterend", ik had verschillende kippevelmomenten. 

Het was een kleurrijk spektakel waar de katten ook af en toe door de zaal crosten, geestig en ontroerend. 

We hebben na de show nog wat nagepraat met een biertje en zijn dan de terugweg aangevat. Moe maar heel tevreden, weer iets om op onze levenspalmares te schrijven! 

Ik wil jullie even laten meegenieten!12:57 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) | Tags: cats, musicall, oostende casino |  Facebook

Commentaren

Ik heb die op dvd. Moet hem dringend eens herbekijken want ik vind hem echt prachtig. Helaas heb ik hem nog nooit in het echt gezien. Oostende is wat ver.

Gepost door: Tita | 04-08-13

Reageren op dit commentaar

Prachtig! en mooie blog !

Grtjs

Gepost door: Yolanda | 04-08-13

Reageren op dit commentaar

Als Wim volgende keer niet wil meegaan ben ik absoluut kandidaat!! Ik vind dat zalig!! We gaan in NY naar de Lion King kijken!!

Gepost door: Misssexandthecityandme | 04-08-13

Reageren op dit commentaar

We kunnen nog naar de chippendales in Oostende, hihi!

Gepost door: christa | 04-08-13

Ik ben nog nooit echt naar een musical geweest dus ik weet niet of ik het leuk zou vinden. Ik weet wel dat ik van mooie zang kan genieten, maar ik weet niet of een volledige musical mij geboeid zou kunnen houden :-)

Gepost door: justm3 | 04-08-13

Reageren op dit commentaar

ik ben er ook niet echt een liefhebber van, vreemd dat vele vrouwen musicals wél kunnen op prijs stellen!

Gepost door: Billy | 10-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik heb ooit als kind eens zoiets gezien, waarschijnlijk zal het iets anders als Cats geweest zijn, maar het was toch ook met mensen verkleed als katten. En ik heb er een week lang niet van kunnen slapen =)
Nu nog steeds moet ik er niet van weten: mensen met dierengezichten.
Was ik als kind op een feestje waar er een grimme standje was dan liep ik krijsend weg. Was The Wizard Of Oz op tv dan ging ik in een andere kamer zitten en las ik een boek (die leeuw!) =)

Gepost door: Dave | 16-08-13

Reageren op dit commentaar

Sorry, nu moet ik toch wel een beetje lachen.

Gepost door: Tita | 16-08-13

De commentaren zijn gesloten.