08-08-13

Levellers

Ja, ik ben weer op zwier geweest! Alweer een gratis optreden. Je moet weten , we zijn geweldig zot van gratis optredens en vooral dan als het groepen zijn die we graag aan het werk zien.

Vooral mijn mannetje wou heel graag naar de levellers. Ik moet bekennen, ik kende alleen het ene liedje, " there is only one life, and that's your own, ........"

Het was een lastig parcour. Door de drukke menigte en op kasseien! 

Lichamelijk ws het heel zwaar. IK voelde mijn heupen kraken onder de tonen van de muziek bij manier van spreken. Er was getrek, geduw, en gelukkkig had ik Poppie bij of ik lag ergens ondersteboven wanneer ik nogal bruusk onder de voet werd gelopen.

Maar ik beken dat ik ondanks de scherpe pijn toch genoten heb ! Ierse folk kan me van langs om meer bekoren. Vooral het vioolspel in hun muziek verwegen, werkt opzwepend. 

Ik had ongelooflijke zin om mee te springen, maar helaas, ik kreeg mijn voeten niet van de grond. Ja en ik voelde op dat moment een steekje jaloezie van al die gezonde springende mensen om me heen. Maar soit.

Ik liep me vollopen met de muziek waar ik instant vrolijk van werd. 

En dat bezorgde me alweer een dag om op mijn palmares van het geluk te schrijven!


10:40 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) | Tags: de levellers, ierse folk, viool |  Facebook

Commentaren

Dag Christa!

Dat is nogal iets he, het zet altijd een domper op ons plezier!
Zien waar ge gaat, zien dat ze niet tegen u aanlopen en alles doet zeer ik haat het met die massa volk om me heen , maar zoals je zegt: het plezier weegt niet op tegen de pijn die we moeten verdragen!! grrrrr
Daarom blijf ik liever thuis en dat is HEEEEEL VERKEERD van mij maar ik denk aan de dagen erna dat ik dan zoveel pijn en me zo ellendig voel.
De muziek is prachtig he en inderdaad ne mens zou mee willen wippen op de tonen van de muziek maar dat moeten we dan ook weer zo laten!
De laatste maanden ook zo'n last van mijn rechter heup, de kine is het nu aan bewerken en dat doet pijn maar daarna doet dat toch beter en daar ben ik wel blij mee!
Maar ze zegt ook dat ik er verder moet mee gaan als het na deze sessie niet beter is!
Allé weer iets nieuws om bij op de lijst te zetten van pijn!
Ik ga je laten en wens je nog een gezellig en knus weekend met een warm zonneke dat onze spieren toch een beetje opwarmt en verzacht van pijn!
Lieve groetjes Annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 10-08-13

Reageren op dit commentaar

dit is dan méér mijn ding, Christa! En je kon er gratis naartoe zeg, mooie meevaller!

Gepost door: Billy | 10-08-13

Reageren op dit commentaar

Dat hoor ik ook graag ;-) Muziek waarbij je onmogelijk stil kan blijven staan, magnifiek! Moet live nog veel beter geweest zijn, super dat je er gratis naartoe kon.

Gepost door: bea | 10-08-13

Reageren op dit commentaar

Weet je Bie, je moet maar denken, veel van die "gezonde" mensen beseffen nog niet half hoe gelukkig zijn en genieten een stuk minder dan jij,......blij dat je weer zo genoten hebt!!!

Gepost door: Misssexandthecityandme | 18-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.