20-08-13

Wat het nummerke 5 met mijn moederhart doet!

Waar het hart van vol is , loopt de mond van over! O ja, da's ook nodig om een beetje te kunnen ventileren, want weten dat je binnen 5 dagen je zoon ziet, dat doet iets met een mens!

Mijn hart voelt zwaar en vierdubbel gezwollen van verlangen en neen ik kan er niet over zwijgen! er zijn duizenden dingen om over te bloggen, maar mijn hoofd denkt maar aan één ding, we vertrekken bijna. 

Ik prop mijn valiezen vol , nu al onze kleren er in zitten. Gaatjes opvullen met dingen die mijn zoon en schoondochter lekker vinden. Een zakje paprika chips, een fleske belgische icetea, want op de canadese zit geen spuit. Eenvoudige dingen waar ik hen daar ongelooflijk blij mee maak.

Ik leef op automatische piloot, elke dag check ik nog eens of onze passen in mijn handbagage zitten. Ik lijk wel een opgewonden kind die voor het eerst naar de hogere school gaat.

Vandaag ga ik nog achter likeurpralines voor de papa van Shannon, die vindt dat ongelooflijk lekker.En deze keer haal ik er naar Leonidas, hoop dat ze lekker zijn, want ik kocht tot nu toe alleen likeurpralines van den aldi.

Maar deze voormiddag ga ik hier nog eens orde op zaken zetten! Al mijn rekeningen betalen die er nog liggen en ik moet nog een hotelletje boeken op Prince Edward Island , waar we met zijn tweetjes naartoe gaan. En daar moeten we een hele lange brug over van uit de aanpalende provincie New Brunswick.

pei.jpg

Waar ik ook fel naar uitkijk is de uitstap naar Hopewhell rocks ook in New Brunswick. Ik weet nu al dat ik geweldig zal vinden.

hopewhell rocks.jpg

Ja sorry zenne mensjes, ik kan er maar niet over zwijgen. En wat ons meneerke fibro betreft, mijn poppie gaat mee, medicatie zit klaar, moet daar nog een deel pijnstillers bij gaan kletsen. We doen gelukkig alles met de wagen, we maken geen grote tochten in de prachtige bossen, wat wel jammer is, maar bon, ik kan daar wel tegen dat dit nu niet meer gaat! Dan komen we tenminste geen beren tegen! Er zitten momenteel veel slangen zegt mijn zoon, brrr, ben daar niet echt liefhebber van, maar toch zou ik ze graag eens in de natuur zien rondkruipen , zolang ze me maar niet aanvallen!

Maar wetende dat een slang maar een keer eet per maand , gaan we hopen dat hij dat al in het begin van de maand gedaan zal hebben! 

Oeps, mijn fantasie slaat weer op hol. In elk geval wens ik ons zelf een behouden reis toe, zonder overboekte vliegtuigen, uitgestelde vluchten, nog erger, afgelaste vluchten, bommen aan boord , of een stinkende man of vrouw naast mijn zitplaats! 

Een paar leuke films aan boord, en de tijd vliegt snel om. Alleen moet ik het plan van de luchthaven van London nog eens goed bekijken, want naar t schijnt moet je daar een busje nemen om naar een andere terminal te gaan. Maar het is fijn dat we van London rechtstreeks naar Halifax vliegen. Vorig jaar, moesten we eerst naar Montreal , wat eigenlijk een uur verder vliegen is , en dan een uur terugkeren naar Nova Scotia. 

Bon, ik ga mijn knoppeke eens omdraaien, een douche nemen en naar Tielt trekken naar de leonidaswinkel! Zodat Terry zijn geliefde pralientjes krijgt! Aja, en ik moet nog vlug eens zeggen, dat het enorm klikt tussen die schoonouders en ons, altijd heel gezellig samen! We zullen dus ook veel tijd met ons zessen doorbrengen! 

Toedeloe, k ben er mee weg!

Commentaren

Je enthousiasme is echt voelbaar in ieder postje die je een dag dichter naar je zoon brengt Christa. Geniet van je verblijf ginder en zeker van je familie!

Gepost door: emmy | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Christa k voel het tot hier, k krijg er zelf al spanningen van haha
geniet ten volle van je zoon en schoondochter en de rest van de familie
maar zeker ook van jullie uitstappen
k wou dat ik mee kon als ik die foto's zo zie

Gepost door: fotorantje | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik wens je heel veel plezier in Canada ! laat fibro maar thuis !

Gepost door: ollie | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Je enthousiasme is aanstekelijk :-) Heel veel plezier daar, geniet er van met volle teugen!!

Gepost door: bea | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik begrijp dat zo goed, ik mag er niet aan denken wanneer Chattheo me zou vertellen ik trek naar de andere kant van de wereld,........hij is nu op voetbalkamp en ik mis hem na een heel intensief verlof heel erg,......echt woezie hé,........geniet ervan Bie,.....van elke moment en van elke knuffel met je zoon!!

Gepost door: misssexandthecity | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Heerlijk dat aftellen naar, het is bijna zover, de tijd zal vliegen nu, voor je t weet zit je op de vlieger naar daar, het wordt dubbel en dik genieten!!

Gepost door: LJ | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

het is toch normaal dat je er zo naar uitkijkt, Christa!
Als je zo ver moet om één van je kinderen terug te zien, is het altijd verlangen om er al te zijn...
Het relaas van je vakantie daar zullen we hier wel te lezen krijgen zeker?
Alvast veel plezier daar!

Gepost door: Billy | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Ik vind het juist heerlijk om lezen hoe je er zo naar uitkijkt. En ik ben er zeker van dat je daar enorm gaat genieten: van de natuur maar vooral van je zoon en zijn vrouw en haar familie. En daarna moet je hier maar veel vertellen en foto's posten. Zo reizen je lezers toch een klein beetje met je mee. Geniet ze, dat heb je verdiend!

Gepost door: Tita | 20-08-13

Reageren op dit commentaar

Christa, veel plezier aan de andere kant van de oceaan. Geniet van het samenzijn met je zoon en familie.

Gepost door: Brubeck | 21-08-13

Reageren op dit commentaar

Christa, ik wens je een fantastische vakantie bij je zoontje. Doe de groetjes daar en denk ginder eens aan ons hé. Tot gauw. Dikke knuffel van Loes !!!

Gepost door: Loes | 22-08-13

Reageren op dit commentaar

nu nog een dag als ik goed kan tellen en dan zie je je zoon. Ik begrijp heel goed wat een moederhart kan doen, voelen , uitkijken ....
Onze zoon woont ook sinds een kleine twee jaar in het buitenland, niet zo ver weg en we zien hem enkele keren per jaar .... toch zal het nooit wennen telkens hij weer weggaat voel ik de traantjes, proef ik ze ook

Gepost door: merel | 24-08-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.