27-08-13

Hier zijn we dan

Derde dqg in Canada> We geaken al wat op ons positieven van de jetlag. Hier tokkel ik op een qwerty-klavier, dus als ik veel fouten maak heb ik daar vandaag dan een goed excuus voor.

De reis is goed verlopen. Het was een goeie keus o; de dag ervoor te vertrekken en te slapen in het ibishotel bij de luchthaven> Een busje bracht ons naar de luchthaven en de vlucht naar London ging vlug> Bij het wachten in Londen zag ik langzaag het woordje Halifax naar boven kruipen m, tot dat we zo,n twee uur lqter mochten beginnen boarden> Ik had een misdaadromam van mijn Wi;;etje geript en het boek was zo spannend dat de tijd eigenlijk vlug voorbij vloog>

Bij het invullen van het douanefor;ulier z

werd ik nerveus omdat kaas een dierlijk produkt is en dan zeer geen vlees> Maar toen ze einde later op vaste grond stonden en de officer me vroeg wat we kwamen doen in canada begon ik rood aan te slaan, ik vreesde dat hij de zenuwen door mijn lijf zag gieren> Ik bekende dan maar dat ik niet zist of kaas bij dierlijke produkten hoorde> Ik had gelezen op internet dat kaas meemocht indien hij vacuum verpakt was. De officier vroeg waar ik dat gelezen had en ik zei eerlijk dat ik het de dag ervoor wou afprinten, maar dat ik het niet meer teruggevonden had> Enfin, ik mocht een ommetje doen langs de cotrole.

We hadden geluk, een vriendelijke dame te treffen> Ik vertelde haar hetzelfde verhaaltje en zei dat de kaas bestemd was voor de verjaardag van mijn zoon> het lot was me goedgezind en het was ok. Ik lachte haar toe en zei ;You made my day, thanks a lot.

In de aankomst hall stoind zoonlief te wachten en twee uur lqter stonden we bij hem thuis> 

er werd verteld, cadeautjes uitgedeeld en vroeg geslapen>

Gisteren was het winkelen , in de na;iddag wat rusten om de laatste vleug jetlag weg te jagen. Savonds kwamen Terry en Dina voor de kaasschotel> Er zerd gegrapt over de stinkkaas, veel bijgepraat en veel wijn gedronken die Terry zelf maakt> De avond vloog voorbij, nog wat foto's bekeken van op reis en dan ons nest in. En vandaag gaan we naar Joggins, een klliffenstrand> De hondjes gaan mee, en uiteraard ons fototoestel> We kijken er heel hard naar uit om een nieuwe plek te zien. Wordt genieten dus>

14:11 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook

Commentaren

oef, toch zonder kleerscheuren door de douane geraakt!
Wij zullen hier ook wel wat foto's te zien krijgen van daar zeker? Ben benieuwd!

Gepost door: Billy | 27-08-13

Reageren op dit commentaar

Have fun Christa'ke !! xxx

Gepost door: Loes | 29-08-13

Reageren op dit commentaar

Veel plezier in Canada!! Het is te zien dat je op een qwerty toetsenbord zit :D, maar alles is nog wel leesbaar ;-)

Gepost door: justm3 | 31-08-13

Reageren op dit commentaar

oeps, nog geen nieuws verder...
Groetjes vanuit zonnig Vlaanderen!

Gepost door: Billy | 07-09-13

Reageren op dit commentaar

De kaas is in Canada geraakt :-)

Gepost door: bea | 07-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.