15-09-13

De engel van de dag.

Vandaag leek al weer een saaie dag te worden. Mannetje moest gaan scheidsrechteren en ik had niet eens de fut om iets te doen. 

Maar ik wist dat het vandaag "rode loper " was in Tielt, en was er graag naartoe gegaan, maar alleen vond ik ook maar niets.

Ik vreesde dat ik weer heel de dag in mijn zetel zou slijten, om elke vijf seconden mijn facebookberichten te checken en me te vervelen wegens gebrek aan fut om ook maar iets aan te pakken . 

En ik plaatste een berichtje op facebook in mijn besloten eigen groepje fibrootjes.

En een uurtje later kreeg ik een telefoontje van een lotgenootje die graag met me mee zou gaan.

Ik schoot uit mijn zetel, ging prompt in mijn kleerkast rommelen om iets passend voor het seizoen aan te trekken.  Ik nam een goeie douche met weldadige zeep waarmee ik royaal inwreef. 

Brushte mijn vers gewassen haren, die er deze morgen nog slonzig bijhingen en smeerde mijn smoeltje in om er wat beter uit te zien.

Ik kreeg terug wat energie, sprong in mijn karretje en vond al snel een parking , niet te ver van de winkelstraat.

Er liepen al mannequins over de rode loper die door heel de straat liep tot over de markt. Bijna alle boetieks namen deel aan dit evenement en het was leuk om dat van op een terrasje gade te slaan.

Ik bestelde een koffie en wachtte op mijn "date" die er na een half uurtje ook aankwam. 

Zotcontent was ik dat ik een beetje kon bijpraten over reizen , mode en weinig over onze gemeenschappelijke fibro. 

Een koffie en een kriekje verder verlieten we het terras om de winkelstraat door te wandelen. Hoewel ik weet dat er geen enkele winkel mijn maat verkoopt , muv broeken, zijn we toch wat boetiekjes binnengetrokken, maar hebben niets buitgemaakt.

Nu ik terug in mijn zeteltje zit voel ik me stukken beter dan deze morgen en eigenlijk al heel de voorbije week met dank aan mijn reddende engel die op het gepaste moment uit de hemel kwam vallen voor mij . Ik zie weer een lichtje aan de tunnel en ben weer op de hoogte van de laatste modetrends, hoewel ik eigenlijk niet zo meedoe aan die trends, maar soit. T was leuk en ik heb er deugd van gehad. Bedankt lotgenootje!

19:44 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (7) | Tags: lotgenootje, rode loper tielt, terrasje |  Facebook

Commentaren

En wat zijn de trends? Nu ben ik heel benieuwd,.....jij hebt gewoon nood aan sociale contacten sweetie,....kom buiten, kom onder de mensen,...

Gepost door: Misssexandthecityandme | 15-09-13

Reageren op dit commentaar

leuk zo'n reddende engel!!
heeft iedereen wel eens behoefte aan om gered te worden van een saai namiddagje, maar voor mij dan zeker niet gaan winkelen

Gepost door: fotorantje | 15-09-13

Reageren op dit commentaar

Christa, de vermoeidheid en emoties van de reis zitten nog in je lichaam. Binnen enkele dagen ga je je weer beter voelen. Hou er de moed in en ga nog maar eens iets drinken met een vriendin. xx

Gepost door: Loes | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

Weldadige zeep, wat moet ik mij daar bij voorstellen?

Gepost door: HansDeZwans | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

misschien was je ook beter eens naar Poperinge getrokken, het was er lekker proeven!

Groetjes!

Gepost door: Billy | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

Een mens zou mottig worden van steeds binnen te zitten/liggen/hangen, niet goed voor de moraal. Super dat je er eens op uit kon met een vriendin, nadien ben je een ander mens.

Gepost door: bea | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

Een geweldige oppepper, zo'n vriendin! Zo ziet je maar dat een moeilijk begin van de dag tot iets waardevols kan leiden :D

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.