30-09-13

Grote maten!

Ik erger me vaak aan het feit dat ik kleding moet kiezen uit de afdeling " een maatje meer".

Gewoon omdat daar meestal geen mooie dingen in zitten. In Bel&bo, hebben ze geen onaardige modieuze en niet dure kledij. Goed om een seizoen te dragen. 

Ik kreeg daarnet de folder online, en wees nu eens eerlijk, zit er nu tussen de aanbiedingen van deze week, maar 1 leuk kledingsstuk. Aan jullie om zelf eens te oordelen, graag jullie mening.

http://www.bel-bo.be/dames/maatje-meer.html?p=1

 

12:37 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (14) | Tags: kleding, grote maten, een maatje meer |  Facebook

Commentaren

pppffff k weet het Christa, ik vind zelden iets in bell&bo
t is een zoektocht als je iets nodig hebt en een maatje meer hebt
en zelf haat ik het al van op zoek te gaan
ik probeer binnenkort eens c&a want deze zomer heb ik daar toch het nodige gevonden en zeker ook goedkoop
ben benieuwd of ik iets zal vinden voor de winter

als het wat duurder mag zijn dan is 'Nr4' een leuke winkel, op de kortrijksesteenweg in latem, ze hebben daar alle prijsklasses, van sportief tot gekleed

Gepost door: fotorantje | 30-09-13

Reageren op dit commentaar

Wel An, ik ga zeker eens rijden tot Nr4, dat staat me direct aan, maar de prijzen, aheum, dat zien we dan wel zeker.

Gepost door: christa | 01-10-13

Ik heb soms het omgekeerde: zie ik bij de grote maten veel leukere kleding hangen. Mijn lengte is weer en probleem: 1 m 81. Weinig (spijker)broeken die bij mij lang genoeg zijn. En altijd maar omgeslagen pijpen of broeken in laarzen gaat echt vervelen. Gewoon nooit opgeven!

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 30-09-13

Reageren op dit commentaar

volgens mij zitten er toch heel wat mooie dingen in die collectie, Christa
Maar je moet de persoon erin zien als je écht wil oordelen, vind ik.

Gepost door: Billy | 30-09-13

Reageren op dit commentaar

Ik herken het probleem niet. ik vind zoveel geweldige kleding voor mijn grote maat. Ook bij bel en bo soms. nu ben ik dan weer helemaal verliefd op de serie van lien degol bij Paprika. maar er zijn zoveel toffe grote maten collecties tegenwoordig dat ik amper kan kiezen! en het geheim is combineren daar een blouse hier een broek ginder een truitje.

Gepost door: Alice | 01-10-13

Reageren op dit commentaar

Hier lijken ze wel mooie kleding te hebben. Het tweede op de homepage is echt iets voor mij. Maar aheum, ik vrees dat het daar heel duur zal zijn. Ga er toch eens naartoe rijden, om te kijken.

Gepost door: christa | 01-10-13

http://www.nr4.be/home.html

de slimme had zijn linkske niet gecopieerd.

Gepost door: christa | 01-10-13

Ik vind dat er heel veel leuke, mooie dingen bij staan. Maar ja, foto's zijn gewillig ;-) Eerst eens passen zou goed zijn, wat er mooi uitziet kan een heel ander resultaat geven als je het aanhebt.

Gepost door: bea | 01-10-13

Reageren op dit commentaar

Er zitten op zich wel een paar leuke stukken tussen zo te zien. Maar opvallend weinig t-shirts met een v-hals (een v-hals doet mij er niet uitzien alsof ik iemand ben met maar 1 enorme borst, een v-hals geeft mij 2 borsten, jeuj!) en vrouwen met grote maten mogen alleen tent-t-shirts dragen want die hebben geen taille (terwijl ik juist zo trots ben op mijn smalle taille dat ik liever gecentreerde t-shirts draag). Paprika vind ik echt de meest degoutante winkel die er is: de tentwinkel.

Gepost door: Tita | 01-10-13

Reageren op dit commentaar

Dan is het toch een rijd geleden dat je er bent geweest. deze zomer hadden ze erg mooie aansluitende kleding en nu de nieuwe len collectie is helemaal geweldig.

Gepost door: Alice | 01-10-13

K zal eens gaan zien Alice!

Gepost door: christa | 01-10-13

Reageren op dit commentaar

Wel Bie, ik ben het er niet met eens er staan leuke zaken tussen, oranje blazer model, oranje lange vest ( is onze kleur!!), kleedje naast oranje lange vest,....perfect om eronder te dragen,..; en de jas is ook een goed model voor jou,.....go for it!!!

Gepost door: Misssexandthecityandme | 01-10-13

Reageren op dit commentaar

Ik vind het wel tof dat het zo'n kleurrijke collectie is. Vroeger zag je denk ik heel veel zwart voor de grotere maten, omdat dat afslankt. Maarja, zwart is ook maar zo saai en helemaal niet vrolijk.

Ik denk dat je uiteindelijk kleding altijd aan moet zien :-)

Gepost door: justm3 | 02-10-13

Reageren op dit commentaar

Ge moet het ook "aan" zien he Christa, op foto ziet dat er allemaal heel anders uit, zelfs aan de kapstok nog, maar wacht tot je 't aan hebt.
Die Nr4 ziet er inderdaad wel mooi uit!!

Gepost door: LJ | 07-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.