06-10-13

Ode aan mijn mannetje!

Mijn Wimmeke moest gisteren gaan scheidsrechteren naar Oostende en ik bedacht om eens mee te gaan en eens lekker te gaan winkelen.

Het was schitterend herfstweer en een beetje beweging zou me goed doen! Maar o wee, dat was naast de grote meute volk gerekend die zich voortdrumde zonder omzien, ik kreeg her en der een djoef in mijn zij, waardoor ik bijna omviel, kinderen sprongen zomaar voor me. Ik raakte soms niet door de meute om een winkel binnen te gaan.

Er was ook kermis in de stad en het leek of iedereen tegelijk op de draaimolen wou. Maar soit. Ik liet de kermis links liggen. Mijmerde nog even over de tijd dat ik de wild mouse "te gek vond. Maar ik het nu niet meer waag daar op te zitten, wegens de heftige schokken die je daarin krijgt. Maar ik blijf glimlachen om het feit, hoe ik daarin zit te tieren als de heks van Beselare herself.

Halverwege de Kapellestraat begon ik al ferm te manken, maar ik ging dapper verder, winkel in, winkel uit, eens mijn goesting kijken! 

In de C&A kocht ik een oranje t shirt en een gilet met veel blauw en oranje in. Bij Ms mode kocht ik een colltruitje die ook onder deze gilet paste.

Nog twee sjaaltjes aan de haak geslagen aan een marktkraam waar de sjaaltjes werder verkocht aan 2 euro het stuk.

Maar o wee, het passen van iets was een huzarenstuk zonder mijn mannetje! Hij die normaal mijn handtas overneemt, mijn stok, en mijn jas en lief mijn zakjes met aankopen draagt.

Het vroeg heel veel energie van mij om het allemaal zelf te verzamelen ergens aan een kapstop hangen als ik een jas wou passen. En dan moest een vrouw persé aan het rek zijn , waar ik net mijn spullen heb aangehangen. Kletst die stok regelmatig tegen de grond, waardoor ik het gevoel krijg dat plots al het  C&A -volk zijn hoofd naar mij draait! Gelukkig is de tijd dat ik dan rood aanliep voorbij. 

En ik ben eerlijk niet tot het einde geraakt. Ik moest er rekening mee houden dat ik ook nog terug moest tot het punt waar ik met mijn mannetje had afgesproken. 

En eerlijk, ik miste gezelschap, ik miste iemand die me advies kon geven, over kleuren, over maten, en iemand die de boodschappen voor me droeg.

En ik besefte maar nog eens al te goed wat mijn Wimmeke voor mij doet, in stilte, zonder morren en ik weet dat ik het verdomd goed getroffen ben met hem.

Ik hou van je lieverd! 


Commentaren

Leuk hé en zo lief van je om dat zo openlijk te doen :-)
De volgende keer dat je wil shoppen, wil ik graag mee om je pakken te dragen hoor :-)
Knuffel

Gepost door: Muisje | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

zo tof zo'n ventje :-)
dan snap je nu wel waarom ik het haat van te moeten winkelen

Gepost door: fotorantje | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

das een heel lief en leuk blogje schat.
Weet ook dat ik dat gewoon doe uit liefde voor jou.
en muisje, je mag altijd eens mee hoor maar haar pakjes dragen is mijn job.

xxxx

Gepost door: wimmeke | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

als dat geen liefde is weet ik het niet meer i

Gepost door: paulette wydoodt | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

Hip hip hoera voor Wim dus! ;-)

Gepost door: Tita | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

mooi!

Gepost door: joten | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

zo zie je maar dat een man niet zo onmisbaar is als sommige vrouwen beweren...

:-)

Gepost door: Billy | 06-10-13

Reageren op dit commentaar

Ik krijg er kiekenvlees van van zoveel liefde :-) :-)

Gepost door: LJ | 07-10-13

Reageren op dit commentaar

Wat een schat!

Gepost door: bea | 08-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.