15-10-13

Een dagje moeder en dochteren!

Ja, ik probeer het af en toe te doen, meer tijd maken voor mijn dochter, aangezien ze momenteel niet gaat werken, lukt het ons makkelijk om af te spreken. Geen files, geen parkeerproblemen voor ons, we namen beiden de trein.

Onhandig als ik was, tja, volgens mijn dochter ben ik nerveuser en onhandiger dan voorheen. Ja, onhandig als ik was, had ik al gestruikeld op de trappen van t station, omdat ik me moest haasten om de trein te halen.

 

En de hele dag, was ik druk bezig, met drukdoend onhandig te zijn en alles te laten vallen, om te smijten, en kleding van kapstokken te laten glijden. Hm, misschien zit die nieuwe medicatie daar voor iets tussen, hoewel ik die deze morgen in mijn haast ben vergeten. Of misschien kwam het net door het "niet" nemen van meds. Maar soit, het was leuk! En hoewel het regenachtig was, had ik veel te warm met mijn regenjas waar ik gisteravond nog de bijpassende fleece in gemonteerd, die bij het bezoek aan onze eerste winkel al terug mocht de-monteren, omdat ik al in vuur in vlam stond, letterlijk dan. Veel te warm!

En ik had al een zakje waar ik moest voor zorgen en gelukkig nam mijn dochterlief die van mij over, zodat ik daar al niet moest voor zorgen.

We namen de tijd in the New look, de lievelingswinkel van mijn dochter! Dat dit een Engelse keten is zal er ook wel voor iets tussen zitten. Wonder boven wonder heb ik er ook iets gevonden. Een zwarte zachte warme trui om te laten open hangen, die als een soort jasje kan dienen op een kleedje of zo.

 

Na de New look van boven tot onder aan onze blik te onderwerpen, beseften we dat het al twee uur was en we eindelijk honger hadden! Hoewel het niet goed pastte in mijn dieetproject kozen we voor de snelle bediening in Pizzahut omdat het per slot van rekening al 14h was. Ik smeet me op het pizzabuffet en dochterlief genoot van een vegetarisch canelloni met spinazie en nog allerhande garnituur .

 

De rest van de winkels hebben we eindelijk snel afgehaspeld, wegens "te duur", " onze smaak niet" en ik mijn eigen geval, "hier pas ik niet in!"

 

 

Bovendien begonnen mijn voeten lastig te doen en we zijn op t gemakske teruggekeerd naar het station. We schoven beiden aan , aan een verschillende koffiekraampje, omdat ik de laatste Starbucks niet goed verwerkt had en ik dacht meer deugd te hebben van een ander merk. Maar niets was minder waar! Stationskoffie is precies mijn ding niet. Ik ben thuisgekomen met koppijn vanwege te royaal met parfum te spuiten in de Inno, een draaierige maag en nu zit ik met een ongelooflijke hik. Ik kom alleen nog uit mijn zetel om te pijamatteren, iets te drinken te nemen, een plas te doen, en voor de rest, ga ik eens lekker naar thuis kijken si en eens kijken wat er nog zo makkelijk zal ingaan. Maar ik heb een flauw vermoeden dat ik me morgen wel eens ziek zou kunnen voelen.Niet erg, dat pakken we erbij, vandaag was leuk. En morgen?? Tja dat zien we dan nog wel weer!

18:54 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) | Tags: dochter, winkelen in brugge, shoppen, pizzahut |  Facebook

Commentaren

een écht ouderwets shopdagje dus...
Hopelijk komt je vermoeden niet uit!

Gepost door: Billy | 15-10-13

Reageren op dit commentaar

Amai, ik hoop niet dat je morgen ziek in je bed ligt... Nou ja, dan kun je het beste de gezellige dag met je dochter maar in gedachten overdoen. Beterschap!

Gepost door: Mirjam Kakelbont | 15-10-13

Reageren op dit commentaar

hopelijk lukt het morgen met jou, maar hoe dan ook die leuke dag vandaag met je dochter die kan niet stuk hé
We hebben 2 zonen, soms ik mis ik dat wel zo'n dochter .... heel soms maar hoor .

Gepost door: merel | 15-10-13

Reageren op dit commentaar

Leuk dat je een moeder-dochter dagje hebt gehad. En van die fleecen zijn idd veel te snel veel te warm. Zoiets is goed voor als het echt putteke winter is ;-)

Gepost door: justm3 | 16-10-13

Reageren op dit commentaar

Ik zou er veel geld voor geven, dat mijn moeder tijd zou vrij maken om met mij te gaan shoppen, ik zou er zelfs een dag vakantie aan opofferen,........maar ik geniet ook van de shopmomenten met mijn zoon,....en dit kunnen ze weer niet meer afpakken,....

Gepost door: misssexandthecity | 16-10-13

Reageren op dit commentaar

Da's waar Missie! Als het een troost kan zijn, mijn moeder heeft vroeger ook niet met mij gewinkeld! En ik doe het met plezier anders! Geniet je moeder-zoon-momenten!

Gepost door: christa | 16-10-13

Wat leuk zo'n uitstapje met je dochter!! Jammer voor de prijs die je achteraf moet betalen maar daarom des te mooier dat je het doet, ik spreek zelden iets af met ons mama, en gaan shoppen dat is geleden van de tijd dat zij nog voor mij betaalde, nu gaan we liever apart!

Gepost door: LJ | 17-10-13

Reageren op dit commentaar

Heel leuk zo een moeder-dochter dagje...en vermoeiend, ik kan er van meespreken :-)
Hopelijk viel het nadien voor u toch mee.

Gepost door: bea | 18-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.