25-10-13

Een inbreker ten huize Chrissebie!

Ik ben de gelukkige bezitter van een infraroodcabine. En die gebruik ik helaas te weinig, maar o wee, als ik gezegend ben met erge pijn, weet ik letterlijk wel waar ik moet kruipen van de pijn. Ja, in die cabine dus!

 

Ik nam mijn fles water mee naar boven, en dacht dat mijn badjas aan mijn haakje in de slaapkamer hing. Legde een cd-ke op, liet de sauna wat opwarmen. En terwijl dat ding aan het opwarmen was, legde ik de was op zijn plaats, ik zou de wasmand dan later terug naar beneden meenemen.

 

Als ik geen boek aan het lezen ben, lees ik oude strips . Met een kiekeboe, ben ik meestal zoet tot het eind van mijn sessie.

 

Ik legde mijn pijama op bed en verdween in mijn naakie mijn kotteke in! Ondertussen luisterde ik naar de fijne soundtrack van de film , the broken circle break down, ( ik hoop dat ik het goed schrijf).

 

Halverwege mijn sessie hoorde ik gestommel in huis.Maar ik las gewoon verder. Tot ik ineens wakker schoot en bedacht, dat er niemand thuis was.Kids naar school, Wim gaan werken. En ik vermoedde dat ons Pebbles niet zoveel lawaai kon ontketenen.

 

Mijn hersentjes sloegen Tilt en ik bedacht wat ik kon doen. Mijn stok lag beneden, geen wapens in de kamer, ( in heel ons huis niet trouwens. ) Ik kroop heel stillekes mijn zweethutje uit, trok mijn piama aan, want geef nu toe, je gaat inbrekers niet naakt te lijf!

Het enige wat ik zag, waarmee ik me een beetje mee kon verdedigen , was die wasmand! Al realiseerde ik me al snel, dat die wasmand al zeker niet kogelvrij was. En ze er dwars doorheen zou vliegen. Maar ik hoopte dat de richting van de kogel in elk geval al zou verstoord zijn, en wel ergens zou afschampen.

Ik kwam heel stilletjes de trap af, met de wasmand voor me , als een schild. Voorlopig was het stil. Ik dacht dat ze misschien alweer vertrokken waren . Ik rook parfum, vrouwenparfum!!! Ik dacht ineens dat ik een vrouw misschien wel meester zou kunnen en terzelvertijd realiseerde ik me totaal niet, dat het misschien een man en een vrouw was.

 

Ik verschoot van mezelf, dat ik het durfde om helemaal tot in het hol van de leeuw te komen. Het kwam bij mij gewoon niet op, of ik niet beter, boven was gebleven, tot ik geen lawaai meer hoorde. Blijkbaar ben ik toch moediger dan ik dacht.

 

Ineens schoot daar iemand uit de keuken, de living binnen! Mijn hart sloeg over van angst, maar toen schoot ik in de lach, toen ik merkte dat het Elisabeth was!

Ik was natuurlijk alweer eens vergeten dat zij op donderdagmorgen geen les had, en terugkeerde van het paardrijden! Eind goed al goed! Maar ze hebben hier thuis wel gelachen, met de wasmand als verdedigingsmiddel! Het zal nog wel een beetje blijven meegaan!

Commentaren

haha, ik ze het zo gebeuren

Gepost door: fotorantje | 25-10-13

Reageren op dit commentaar

gelukkig maar dat het geen échte inbrekers waren... ;-)

Gepost door: Billy | 25-10-13

Reageren op dit commentaar

Hahahahahahahahaha, ik bewonder je durf, ik zou dat nooit aandurven en versteend staan tot ze me komen halen,....:-), ik zie u al naar beneden lopen :-)

Gepost door: Misssexandthecityandme | 25-10-13

Reageren op dit commentaar

Oeffff zeg, ik zou ook als versteend blijven zitten en hopen dat ze niet mijn kant uitkomen, brrr!

Gepost door: LJ | 28-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.