09-11-13

Choco

Mijn ochtendritueel bestaat erin, om me naar beneden te slepen.Een sloot koffie te drinken en me dan in de hoek van de  zetel te smijten .Laptop open zetten en de hoofdingen te lezen op HLN.

 

En t eerste wat ik zag wat de Jehoen, je weet wel, mannetje die naar Syrië gaan strijden is , en achteraf beweert dat hij vrijwilligerswerk gedaan heeft. Laten we vooral hopen dat hij idd het laatste heeft gedaan.

 

Wel Jehoen eet in de gevangenis alleen boterhammen met choco! Dat stond op de eerste pagina deze morgen. Misschien moet ik alle kranten eens aanschrijven want ik eet namelijk " geen " choco op mijn boterhammen!

 

Ik stel me dus de vraag of de buitenwereld, geïnteresseerd is of we nu wel of niet choco op onze boterham doen. Moet ik nu gaan choco eten omdat de "beroemde " Jehoen choco eet?? Er stond helaas niet bij welk merk! Want we kunnen uiteraard nog gissen of ze in t gevang nutella krijgen of de tweekleurige choco van den aldi! Misschien moeten ze daar morgen nog een krantenartikeltje aan wijden. Want wat je op je boterhammen doet lijkt ineens uiterst interessant te zijn. Wel voor de nieuwsgierigen onder jullie. Als ik dan al eens een boterham eet s morgens is het ene met smeerkaas , maar ik durf me ook wel eens bezondigen aan zelfgemaakte confituur.

Ben eens benieuwd, welke journalist me nu gaat opbellen, om over mijn boterhambeleg ook een column te schrijven, k ga alvast zorgen dat mijn haar goed ligt, want zie dat ze er ook nog een foto bijzetten!

Commentaren

Ik eet ook geen choco en geen haar op mijn hoofd, zelfs geen grijs dat eraan denkt om choco te eten,....:-), ik eet een geroosterde boterham met kaas en eentje met pindakaas, speculoospasta, hagelslag of confituur,......maar ik vrees dat de wereld daar niet op te wachten zit,........ik ga me alvast voorbereiden op een uigebreid interview en een afspraakje bij de kapper maken, you never know :-)

Gepost door: Misssexandthecityandme | 09-11-13

Reageren op dit commentaar

met wat dat ze de kranten al moeten vol krijgen. Ik eet 's morgens gewoonlijk parovita sneetjes met gewoon boter of smeerkaas

Gepost door: merel | 10-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren wanneer ik het laatst choco gegeten heb. Ontbeten het laatst toen ik op reis was naar Domburg want eigenlijk ontbijt ik nooit.

Gepost door: Dave | 11-11-13

Reageren op dit commentaar

en je hebt meteen hier een blog over je beleg geschreven...

:-D

Gepost door: Billy | 11-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.