10-11-13

In de krochten van Google

Vandaag stille zondag want de kinderen zijn er niet, en dan maak ik van die stille zondag ook maar meteen een luie zondag

Veel meer dan koken, wat was wegleggen en witlof en ham klaargemaakt voor morgen, heb ik niet gedaan. T is dus echt "luie zondag", maar ik lieg immers nooit, zelfs niet op mijn blog.

Maar soit, we gaan niet het niet over mijn karaktertrekken hebben, maar over wat ik tijdens mijn lui zijn dan toch doe! Ik kan me voorstellen dan je nog luier dan mij moet zijn om een hele dag als een versteend beeld te zitten.

Maar ik beweeg mijn handjes nog en heb me eens begeven naar de diepere krochten van Google.

Deze voormiddag heb ik me verdiept in de medicinale cannabis en dat op aanvraag van een lotgenootje. Ik ben er al uit dat het heel omslachtig is om zelf wiet te gaan kweken en daar geneeskundige olie van te maken. Maar het tegenstrijdige aan cannabis is dat je er wel mag bezitten, oftewel 5 gram, oftewel één plant per persoon. Dat is legaal. Maar dat je toch eerst illegaal zaadjes en gerief moet gaan kopen om legaal te kunnen doen. Weer typisch Belgisch zeker. Laat ons zeggen dat ik al zover ben afgedaald in de kelders van google, om te weten, hoe ik eraan kan geraken. Deze info wordt dus aan mijn lotgenootje doorgespeeld. Ja als ik zo'n vraag krijg , doe ik daar research naar, maar of ik dat ooit zelf zal uittesten, is nog maar de vraag. Het feit dat ik adhd heb, maakt mij al zot en gestoord genoeg. Wie weet wat het met mij zou uitspoken.

Deze namiddag ben ik namen beginnen googelen, en ben te weten gekomen, dat de viswinkel waar ik vroeger werkte, overgenomen is door de dochter, en dat het koppel waarvoor ik indertijd werkte uit elkaar is, want ik heb de man gegoogeld en die zit op datingssite, Sherlock Chrissebie doet dus grondig haar werk.

Ik heb ook gezien dat mijn vroeger restaurant een website heeft al vind ik die heel zwak, maar soit, en ze hebben ook nieuwe meubelen. Maar dat zal na al die jaren ook wel nodig geweest zijn.

Van mezelf ben ik te weten gekomen, dat ik ook in  Californie woon. Ook een verdacht facebook profiel op mijn naam, éen of andere exotische schoonheid, met weinig vrienden en info, mmm, moet ik eens nader bekijken.

 

Ik ben ook ergens hoofdverpleegkundige en stafmedewerker zorg  W.Z.C. Moervaartheem. hier is mijn familienaam wel van elkaar geschreven. Gelukkig maar, want ik kan geen bloed zien! Laat staan etterwonden en zo van die toestanden!

Er staat ook een pinterest account en een netlogaccount van de Exotische Christa Vanhecke en

er staat nog een website op, die ik indertijd moest maken tijdens de lessen dreamweaver. Een cursus waar ik eigenlijk nooit iets mee gedaan heb. Het was de bedoeling om een website te maken voor de winkel, maar ik heb de winkel stopgezet wegens trouwplannen alvorens mijn website ooit is afgeraakt.

En er staan op foto's op, van mezelf, krantenartikels over intervieuws die ik ooit gaf, toen ik met de praatgroep gestart ben. Ja, ik wist niet dat ik zo alom tegenwoordig was bij Google.

Maar graven we niet allemaal graag eens naar info over ons eerste lief, of klasgenoten. Of mag ik hier alleen voor mezelf spreken?

 

 

 

Commentaren

Ik lees hier als een gelijkgestemde ziel: ik doe niets liever dan zwerven over het internet en google is daarin mijn metgezel: ook namen intikken en via via zien welke info er allemaal te vinden is. Toch wel de uitvinding van de eeuw. Maar niet iedereen kan gevonden worden, als je begrijpt wat ik bedoel ;-)

Gepost door: Brubeck | 10-11-13

Reageren op dit commentaar

Awel, ik heb dat nu eens totaal niet se,....echt,....weet ook niet waarom want ik ben nogal nieuwsgierig van aard,.....

Gepost door: Misssexandthecityandme | 10-11-13

Reageren op dit commentaar

Oef, ik had al schrik dat ik de ene was die zo'n dingen soms deed ;)

Gepost door: Dave | 11-11-13

Reageren op dit commentaar

met google kun je veel te weten komen van anderen .... ik moet zeggen dat ik nog geen mensen van vroeger heb opgezocht, heeft er misschien ook wel mee te maken dat ik geen facebook heb

Gepost door: merel | 12-11-13

Reageren op dit commentaar

haha ook ik ben een kleine spion ;-)

Gepost door: Evita blogt... | 12-11-13

Reageren op dit commentaar

ik heb het vroeger ook al vaker gedaan, eens gegoogeld op mijn naam, maar veel wijzer ben ik er niet van geworden... ;-)

Gepost door: Billy | 12-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik check dat ook af en toe... en schrik dan keihard van wat er eigenlijk allemaal van mij online te vinden is, tot foto's van vrienden toe. Ook keiveel dat totaal niks met mij te maken heeft. Maar zoveel als jij heb ik nog niet gevonden :)

Gepost door: LJ | 20-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.