12-11-13

De filipijnen.

We kunnen er niet over kijken over de grote ramp die in de filipijnen gebeurt is. Het laat me niet onverschillig, als ik al die doden zie, de wanhoop , de schreeuw om hulp, in de ogen van die mensen!

En het laat me niet koud. Ik ga zeker iets storten, en ga niet gaan muggeziften ,over  " als het geld terecht zal komen". Want dat is een afgezaagd excuus voor iemand die niets wil geven. We kunnen allemaal wel iets missen.

Ik zou nooit meer kunnen slapen als ik "niets" zou willen delen met die mensen, want al klagen we dan wel eens over mijn invalideloon. Ik heb een dak boven mijn hoofd, geen koud , geen honger en geen dorst. Als dat al niet fantastisch is!

 

filipinen, superstorm,

Voor ook iets wil storten      AZG: BE73 0000 0000 6060 BIC: BPOTBEB1
Mededeling: INT

 

19:27 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: filipinen, superstorm |  Facebook

Commentaren

volgens mij kan dit niemand onverschillig laten, geen enkel van die natuur- en andere rampen

Gepost door: fotorantje | 12-11-13

Reageren op dit commentaar

Echt erg he. Ik stort vanavond ook. Bij dit (https://www.facebook.com/HartvoorFilippijnen.Uwgeldvoorhunleven) mooie initiatief waar ook een wedstrijd aan vasthangt. Is een initiatief van de schoonfamilie (zijn zelf filippijnen) van een ex-collega van me.

Gepost door: Evita blogt... | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik had geen keuze, Chattheo zei me gisterenavond in de auto, mama, wij hebben het zo goed, leven in grote luxe ik vind dat we geld moeten storten voor de mensen die honger hebben en geen dak boven het hoofd,.....heb daad bij woord gevoerd,....want hij heeft gelijk,....

Gepost door: misssexandthecity | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

ja, het is me wat daar, wat een ellende zeg!

Gepost door: Billy | 14-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik geef dat eerlijk toe: wij storten niets... Ja ik wil bijdragen aan het goed doel en dit toch zeker 1x per jaar (was mijn goede voornemen) maar dan wil ik ook kunnen kiezen wélk goed doel en niet 1 dat ons wordt opgedrongen door de media. Er zijn immers genoeg mensen met miserie en zonder eten of dak boven hun hoofd. Ik ga nog wat zoeken voor ik geld stort en ja misschien is dat egoïstisch en materialistisch enz maar je kan echt niet aan iedereen geld gaan uitdelen, is waar he?
Wat niet wegneemt dat ik het fantastisch vind dat iedereen zo in de bres springt voor die mensen daar!

Gepost door: LJ | 20-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.