13-11-13

New look.

Twee jaar geleden heb ik eens het geluk gehad, mee te mogen doen aan een make over. Niet voor tv of zo, maar voor een boekske ( de karaat ) on onze streek.

Een gerenommeerd kapper had mijn haar toen gedaan en ik heb het lang geprobeerd om deze snit te evenaren. En alleen de echtgenoot van mijn nicht slaagde erin om dat kapsel even mooi te knippen en te brushen.

Maar nu wil ik een nieuwe look. Ja mannen zo zijn vrouwen! Hebben ze dan eens een make-over gekregen, kregen ze een kop haar die ons staat en dan willen we die nie meer!

Ik wil eigenliijk eens zot doen! Geen braaf pruikje meer op mijne kop. Het liefst mag het wat extravagant zijn. Maar eens afwachten of ze dat op die kappersschool zullen willen doen! Want ik ga ze carte blanche geven. Ze mogen er van maken wat ze willen, maar het moet lang blijven vooraan, want ik sta totaal niet met haar achter mijn oren, of kortgesneden aan de oren.

En het moet gemakkelijk zijn om te onderhouden. Niet veel brushwerk, maar een klakske gel erin, beetje was langs daar en klaar zou kees moeten zijn.

Want ik word al te vaak als een sukkel bekeken door mijn gemank en mijn stokske. Wel ik wil er niet als een brave sukkel uitzien. Ik wil er best nog een beetje stout uitzien.

Daarom heb ik voor morgen een afspraak gemaakt in de kappersschool bij de zevende jaars, die haarstyling doen, wel dat ze dan maar eens aan het stylen gaan! En k ben verdorie eens benieuwd hoe ik daar buiten zal komen.

Het kleuren is voor binnen veertien dagen, want dan moet ik model zijn iemand die haar examen "kleuren " moet doen, en ik wil daar ook niet te braaf in gaan. Allée, k ben eens benieuwd.

Bye the way, het fotoke op mijn blog is er eentje van die make over. En op de foto hieronder werd ik voor het eerst onder handen genomen door de kappersschool!

Allemaal duimen dat het goed afloopt!

DSCI1104.JPG

 

 

Commentaren

wha Christa, k ben benieuwd wat ze er van zullen maken
mijn haar is onhandelbaar, net zoals ik :-)

Gepost door: fotorantje | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik duim ;-) en ben reuze benieuwd hoe het resultaat zal zijn. Succes!

Gepost door: bea | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik vind jou haar op de foto heel leuk, zowel van de make-over als van de kapperschool,...succes met de make-over :-)

Gepost door: Misssexandthecityandme | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

Wauw, jij durft! Het kapsel op beide foto's vind ik anders ook heel geslaagd. Straks heb je zo'n oranje kapsel zoals het meisje van de reclame over een bepaald wasmiddel (weet niet meer welk merk, maar ik vind de reclame best wel leuk, je weet wel, die reclame waarin het meisje terug dezelfde haarkleur wil als haar blouse).
Mijn jongste dochter wil volgend jaar aan de beroepsopleiding 'kapper' volgen. Ik houd mijn hart al vast. Ik heb nl. niet de behoefte om carte blanche te geven.

Gepost door: joke | 13-11-13

Reageren op dit commentaar

ha, Christa, ik heb mijn haar enkele maanden geleden ook gekortwiekt. Lekker kort, wassen afdrogen met de handdoek, in model brengen en laten drogen; Klaar. Ik kan het ook brushen (daar is het ondertussen lang genoeg voor) en met de stijltang bewerken, maar ik hoef niet te lang te brushen, want dat gaat niet meer, ik kan mijn armen niet meer zo lang omhoog houden. Gewoon doen, het groeit wel terug!

Gepost door: sofie | 14-11-13

Reageren op dit commentaar

Moedig :D Ik heb een redelijk braaf kapsel. Ik vind je huidige kapsel ook zeer geslaagd en zelfs al ietwat gewaagd :D (de ongelijke froe). Ik ben superbenieuwd naar het resultaat!

Gepost door: Evita blogt... | 14-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.