21-11-13

Chrissebie en het gat in haar hand ( als het op cadeaus aankomt )

kerstvrouw1.jpg

Elk jaar zweer ik niet zo diep meer in mijn portemonnee te tasten voor cadeautjes voor de feestdagen. Elke keer maak ik goeie voornemens hoor, daar niet van. Maar ook elke keer spendeer ik veel te veel. En de grootste reden is dat ik gewoon graag cadeautjes uitdeel en mensen blij maak. En eerlijk, voor mezelf schiet er op het einde van het jaar niets over. Maar dat vind ik ook niet erg. Ik speel wel graag voor kerstman! ( Zolang de deurwaarders hier aan de deur niet staan, maar zo ver is het gelukkig nog niet. )

18:58 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Ja Christa, cadeautjes kopen doe ik ook graag.
Maar ik probeer toch een beetje creatief te werk te gaan, vanaf nu kijk ik al om cadeautjes te kopen. Ik wacht zeker niet tot het laatste moment.
Maar mijn dochter heeft in dec. een Mylène demonstratie, en daar zal ik wel lekker geurende bodymelks , enzo vinden, voor kerstpakjes.

Gepost door: Marleen | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

ik vind het uitzoeken van cadeaus heerlijk, maar wél moeilijk soms!
Ik zoek altijd cadeaus uit die passen voor de persoon aan wie ik ze wil geven. Geen gemakkelijk-van-af-komen bon of zo. En da's niet makkelijk...

Gepost door: Billy | 21-11-13

Reageren op dit commentaar

Met mij valt het eigenlijk allemaal nogal goed mee. Als ik een ingeving krijg voor een kado tijdens het jaar schrijf ik dit op en ruim op voorhand (ook om de drukte te mijden) ga ik er al om. Vaak zijn het kleinere dingen of dingen die maanden ervoor wel eens in de reclame staan.

Gepost door: Dave | 23-11-13

Reageren op dit commentaar

Ik ben ook dol op kadootjes geven en mijn portemonnee is dat ook gewaar :-) Maar ik vind het zo zalig om iemand content te maken dat mijn voornemen om het de volgende kerst of de volgende verjaardag iets kleinschaliger aan te pakken altijd op niets uitdraait. Ach, beter om tijdens ons leven sinterklaas te spelen en zo te kunnen genieten van stralende gezichten. Mijn ouders waren ook zo gul en die zeiden altijd: Als we dood zijn gaan ze het geld niet in ons gat steken :-)

Gepost door: bea | 23-11-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.