25-11-13

En we draaien met de heupjes en we zijn zo blij!

Straks ga ik op controle naar de heupjesdokter! Ik heb veel zin om zijn kabinet binnen te springen, met een zwiertje in de heupen! Want een wonder is geschied! Ik ben sinds verleden week pijnvrij; Tenminste wat de pijn in mijn heup betreft. De fibropijntjes blijven uiteraard. 

Maar ik wandel voor het eerst weer zonder mijn stok, en mijn beste maatje treurt er niet om. 

Ik neem hem veiligheidshalve toch altijd mee in de wagen. Tot nu toe heb ik slechts kleine afstanden gewandeld. De tour van de lidl, die ik vroeger niet stokloos kon aflopen.Eigenlijk heb ik meer zin, om het doktersbezoek af te blazen, maar bon, afspraak is afspraak. 

Ik weet uiteraard niet hoe lang mijn prille geluk zal duren, want de cortisonespuit doet zijn werk. En ik weet niet wanneer de pret uit zal zijn. Maar we zijn in feeststemming en gaan daar voorlopig eventjes niet aan denken.

Alleen zit ik nog steeds opgezadeld met die vervelende kuch in mijn keel, ik geloof dat het een pad is in mijn keel in plaats van een kikker! Echt niet te doen.

Ik dacht dat het aan mijn schildklier lag, maar bloed is getest en alles bleek in orde! Jammer genoeg, want ik had stiekem gehoopt dat ik er met een pilletje vanaf zou komen, en dat ik ook een boosdoener had gevonden voor mijn gewichtistoename, nml ook mevrouwtje schildklier. 

Toeme, en ik die dacht dat ik mijn overtollige kilo's ook ging kunnen bestrijden met één euthyrokske per dag. Damn. Maar ik ga toch eens die knop moeten kunnen omdraaien! Maar eerst het gevecht tegen mijn grijze zone winnen. En ik kan geen twee oorlogen tegelijk uitvechten , nietwaar! Of maak ik mezelf wat wijs???Commentaren

2 oorlogen zijn teveel,....elke grootheer zal je dat beamen,.....succes ermee, en geniet van de pijnvrije momenten,.......

Gepost door: Misssexandthecityandme | 25-11-13

Reageren op dit commentaar

ik ben blij voor jou, Christa, dat de pijn in de heupen (voorlopig?) verholpen is.
Ik denk dat zo'n spuit makkelijk 6 maanden tot een jaar uitwerking heeft, als het dan jaarlijks met 1 à 2 spuitjes goed blijft gaan is dat toch meegenomen zeker?

Gepost door: Billy | 25-11-13

Reageren op dit commentaar

alle zeg, dat is goed nieuws wat je heup betreft en de stok die een beetje mag rusten .

Gepost door: merel | 26-11-13

Reageren op dit commentaar

Heerlijk! Geniet van je pijnvrije wandelingetjes. Maar doe niets dat je niet wil he, dat afvallen is allemaal moetmoetmoet, maar zo vlak voor de feestdagen is dat geen evidentie.

Gepost door: LJ | 02-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.