08-12-13

Sanseveria.

Er viel  hier een uitnodiging in de bus  van een gratis tapasavond, enfin, de dranken moesten wel betaald worden, zo gratis was het dus niet!

Impulsief heb ik me meteen ingeschreven voor vier personen , en ik dacht direct aan mijn blogmaat en zijn vrouw die in Roeselare woont . 

Dus hadden we afgesproken , om er samen een gezellig avondje van te maken! 

We werden hartelijk bij hen ontvangen, de frisse bubbels, smaakten lekker en de kaarsjes in huis maakten het heel gezellig , waardoor we ons heel welkom voelden.

We moesten tegen 20.30 op de afspraak zijn , zo stond het op de mail. Maar toen we in de tapasbar aankwamen bleek dat er geen zitplaatsen meer vrij waren. En hoe gezellig het daar was, we besloten de tapas te laten aan de anderen en trokken naar het stamcafée van mijn blogmaat."Sanseveria", een leuk ouderwets cafeetje met geweldig lekkere picon, en een vriendelijke patron.

Het werd een gezellige tetteravond en het was leuk voor ons, om eens niet met zijn tweetjes op stap te moeten gaan. In gezelschap is het altijd leuker!

Wim hield het bij lichtere biertjes, want hij moest met de auto rijden! En idd, er was algemene controle , maar we hadden geluk, de auto voor ons werd er uit geplukt en wij mochten doorrijden. Oef, dat was een geruststelling . Ik denk niet dat Wim overmatig had gedronken, maar soit, We konden snel naar huis rijden, ons bedje induiken. En ik heb een gat in de dag geslapen, mijn lichaam eiste dat wel, want na de kermis is er de geseling. Maar dat had ik er graag voor over! 

Thanks ollie en Tv.


http://users.telenet.be/graphicdesign/

Commentaren

Geen dank , ook bedankt voor de leuke avond.

Gepost door: ollie | 08-12-13

Reageren op dit commentaar

je inschrijven en dan toch geen plaats, jammer is dat
maar jullie hadden toch een geslaagde avond

Gepost door: fotorantje | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

Een hapje en een drankje in leuk gezelschap, meer moet dat niet zijn!!! Blij dat je genoten hebt!

Gepost door: Misssexandthecityandme | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

gelukkig was er die stamcafé en werd het dus toch een geslaagde avond , met Ollie en TV zie ik

Gepost door: merel | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

En er staan effectief sanseveria's op tafel! Ziet er een geweldig leuk café uit. Jammer van de tapa's maar jullie hebben er een leuke avond van gemaakt en da's wat telt he!

Gepost door: LJ | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

Fijn dat je zo genoten hebt. Soms zijn die avonden in de eenvoudigste setting met een ander koppel waar het mee klikt, de beste. Trouwens, ik vind dat tof, cafés die hun eigenheid zo bewaren..

Gepost door: Brubeck | 09-12-13

Reageren op dit commentaar

De Luc en zijn vrouwtje weten wel hoe ze gasten moeten ontvangen hé Christa.
We zouden zoiets wel 's kunnen doen met meerdere Westvlaamse bloggers...

Gepost door: Billy | 11-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.