06-01-14

Verhuis op komst?

Ik denk er heel hard over na om van blogplatform te veranderen. Ik wil graag naar wordpress overstappen. Ten eerste wil ik een heel nieuw begin. Ik ben het beu om te zaniken over die fibro. De laatste tijd, heb ik nogal veel geklaagd en gezaagd, en ik wil gewoon bloggen over de dagdagelijkse dingen, dingen die me bezighouden, jeugdherinneringen. En vooral, ik wil ook af en toe kunnen bloggen achter gesloten deur, dat wil zeggen, dat men een paswoord moet invoegen.

Ik wil mijn blog een ietwat volwassener uitstraling geven, en ook vooral op mijn taalfouten gaan letten. Ik geef eerlijk toe, mijn impulsieve karakter, ( zomaar iets uitflappen zonder al te veel na te denken) speelt daar ook een grote rol in. En vooral het niet herlezen van mijn eigen schrijfsels en ook, het direct posten , en hupekee, vertrokken op het wereld wijde netwerk!

Maar eerlijkheidshalve moet ik er aan toevoegen, dat ik al een paar dagen aan het proberen ben om een nieuwe layout te maken en alles aan de blog toe te voegen zodat het een overzichtelijk geheel wordt en rust uitstraalt en maturiteit. 

Deze blog heb ik vooral opgestart om het gevecht met het fibromonster te kunnen ventileren. En ik ben er een beetje over uitgeleuterd, ( hoewel nog altijd geen twee dagen gelijk zijn ). 

Maar ik beloof nog altijd niets, omdat ik er niets van bak om de nieuwe layout te bouwen en alle instellingen in orde te doen. Ik vrees dat ik ergens een hulplijn zal moeten bellen!  En al mijn blogvrienden die met wordpress werken, wonen nu eenmaal te ver om hier naast mij in de zetel te komen zitten en me stap voor stap te tonen hoe het moet. En dan denk ik weer, o ik wordt oud! en dan kan ik een grrrr niet onderdrukken

Maar wat er ook gebeurt, het nieuwe blogadres komt hier te staan, ik ga die blog niet verwijderen, want af en toe snuffel ik eens in postjes van de vervlogen bijna vier jaar ! 

Maar het jaar is nog maar begonnen en ..... we zien wel!

Commentaren

Christa , ik vind het wel leuk hoor om je verhalen te lezen !!!

Gepost door: Marleen | 06-01-14

Reageren op dit commentaar

Ik loop niet weg hoor Marleen!

Gepost door: christa | 06-01-14

ik heb helemaal niets tegen je "klaagblogjes" hoor, Christa! Het hoort nu eenmaal bij jouw leven hé, je kan het niet zomaar wegstoppen.
Maar als je wil overstappen naar wordpress wil ik je daar gerust bij helpen. Mail me dan maar!

Gepost door: Billy | 07-01-14

Reageren op dit commentaar

Je leert dat op je gemak wel kennen en jammer genoeg woon ik te ver want anders zou het nog wel enorm fijn zijn om samen een nieuwe lay-out te kiezen en je de tools te leren hoewel er grotere kenners zijn denk ik dan,.....

Gepost door: misssexandthecity | 07-01-14

Reageren op dit commentaar

Een goed idee om af en toe eens van "huis" te veranderen. Wordpress geeft inderdaad veel mogelijkheden maar de beperkingen zijn er ook, vooral wat layout betreft. Als ik je een raad mag geven (wat altijd gemakkelijk is vanop afstand): het thema "twenty Ten" is een tamelijk eenvoudig thema om mee te beginnen. Eenmaal gemaakt kan je rustig wat opties gaan bekijken en aanpassen. Maar ik weet, het klinkt wel simpeler dan het is. Succes !

Gepost door: Brubeck | 07-01-14

Reageren op dit commentaar

Wordpress. Breek me de bek niet open, ik heb er ook enorm mee geworsteld. Niet voor niets besteed ik weinig aandacht aan mijn lay-out. En ik denk dat ik nog niet op de hoogte ben van 5% van alle mogelijkheden.
Je fibro-verhalen heb ik, zoals ook door anderen aangegeven, nooit ervaren als klaag-en zaagverhalen. Integendeel, ze illustreren wat een sterke vrouw je bent en lotgenoten kunnen er hoogstwaarschijnlijk kracht uit putten, omdat je telkens toch weer de schouders recht en je optimistische kant het wint.

Gepost door: joke | 07-01-14

Reageren op dit commentaar

Hey Joke.
Ik wil af van negatieve reacties van bepaalde mensen die denken dat ik geen fibro heb, en een kleinzierig mens ben, omdat ik wel nog van het leven kan genieten , op reis gaan, en af en toe andere dingen in het leven doe. Maar ik hoop dat je blij leven, en misschien valt het niet te vermijden dat het woord fibro zal vallen, want het is ook wel een stuk , wie ik ben. We zien wel. En als het me niet lukt met wordpress, kom ik gewoon terug en maak hier een nieuwe layout en zo. Groetjes

Gepost door: christa | 07-01-14

De commentaren zijn gesloten.